Privatpolitik

for Fristrup Advokater v/Troels V. Fristrup
CVR. nr. 37495972


1. Indledning

Fristrup Advokater (“Fristrup”, “vi”, “os” eller “vores”) er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik (“politikken”) beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, deler og opbevarer dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside https://fristrupadvokater.dk/kontakt/ (“hjemmesiden”) eller bruger vores tjenester (“tjenesterne”).

2. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler en række personoplysninger fra dig, når du bruger hjemmesiden og tjenesterne. Disse oplysninger kan omfatte:

 • Kontaktoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer
 • Demografiske oplysninger: Alder, køn, sprog
 • Betalingsoplysninger: Kreditkortnummer, faktureringsadresse
 • Brugsoplysninger: IP-adresse, browsertype, operativsystem, henvisningskilder, tid og dato for besøg, adfærd på hjemmesiden
 • Indholdsoplysninger: Meddelelser, som du sender til os, feedback, anmeldelser

Vi kan også indsamle oplysninger fra dig via tredjepartsleverandører, f.eks. Google Analytics eller Facebook Pixel. Disse oplysninger kan omfatte kontaktoplysninger, demografiske oplysninger og brugsoplysninger.

3. Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til en række formål, herunder:

 • At yde tjenester: Vi bruger dine personoplysninger til at yde tjenesterne til dig, f.eks. til at behandle dine anmodninger, kontakte dig om dine sager og sende dig fakturaer.
 • At forbedre hjemmesiden og tjenesterne: Vi bruger dine personoplysninger til at forbedre hjemmesiden og tjenesterne, f.eks. til at analysere brugsmønstre og identificere og løse fejl.
 • At sende markedsføringsmateriale: Vi bruger dine personoplysninger til at sende dig markedsføringsmateriale, f.eks. nyhedsbreve og e-mails om vores tjenester.
 • At overholde gældende lovgivning: Vi bruger dine personoplysninger til at overholde gældende lovgivning, f.eks. til at forhindre svig og hvidvaskning af penge.

4. Deling af personoplysninger

Vi kan dele dine personoplysninger med følgende tredjeparter:

 • Tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personoplysninger med tjenesteudbydere, der hjælper os med at yde tjenesterne til dig, f.eks. it-leverandører, betalingsbehandlere og kundeserviceudbydere.
 • Myndigheder: Vi kan dele dine personoplysninger med myndigheder, hvis vi er forpligtet til at gøre det i henhold til loven eller hvis vi mener, at det er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder eller andres rettigheder.

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter til markedsføringsformål uden dit samtykke.

5. Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i den tid, der er nødvendigt for at opfylde de formål, de blev indsamlet til, og i den tid, der er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til, rette, slette eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os på [email protected]

7. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, brug, videregivelse, ændring eller ødelæggelse.

8. Ændringer i denne politik

Vi kan ændre denne politik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om væsentlige ændringer ved at sende en e-mail til den e-mailadresse, du har angivet, eller ved at offentliggøre en meddelelse på hjemmesiden.